Ons Verhaal
Wij zijn Arjan en Lotte. Samen met onze twee kinderen en kat Klaas wonen wij in het gezellige Woerden. Samen runnen we met veel plezier ARELO thee. Nieuwsgierig naar het verhaal achter ons vrolijke theemerk? We vertellen je graag meer! 

Hoe het begon
Hoe het begon Toen Arjan in 2016 via zijn werk als inkoopmanager de kans kreeg om voor een langere periode naar China te gaan, grepen we dit met beide handen aan en begonnen we samen aan een nieuw avontuur. Tijdens deze reis kwamen we in aanraking met de unieke cultuur van het land en ontdekte we dat thee hier een grote rol in speelt. Thee is in China een echte beleving en onderdeel van het dagelijks leven. Dit heeft ons geïnspireerd en zo is het idee voor ARELO ontstaan. Arjan heeft zijn baan opgezegd en begon te werken vanaf een slaapkamer thuis. Gewapend met een aantal samples bezochten we verschillende winkels. Er werd positief gereageerd en al snel waren de eerste verkooppunten een feit. Hierna ging het hard! We sloten distributeurs en relatiegeschenkenhandelaren aan en begonnen met het leveren van maatwerk. Inmiddels zijn er meer dan 350 on- en offline verkooppunten in Nederland en België waar de thee en accessoires van ARELO worden verkocht. Bovendien zijn we verhuisd van onze slaapkamer naar een gehuurde bedrijfsruimte mét personeel, en inmiddels zijn we weer een stap verder en worden onze theedoosjes ingepakt en verstuurd door een sociale werkplaats in Woerden.Onze Missie
Met thee maak je mensen blij! Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen blij te maken. En dan bedoelen we niet alleen onze klanten, maar ook de mensen waarmee we samenwerken. We willen de beste kwaliteit thee voor onze klanten, goede prijzen en zo sociaal mogelijk ondernemen.

Sociaal ondernemen
Vanaf het begin is het onze passie dat we zoveel mogelijk willen werken met mensen die minder kansen hebben gehad in de maatschappij. Voor het verpakken van de producten hebben we lang samengewerkt met klinieken, ggz instellingen, werkervaringsplaatsen en sociale werkplaatsen. Sinds 2022 werken wij samen met Fermwerk in Woerden die voor ons de gehele productie en orderverwerking doet. Zij willen zoveel mogelijk mensen naar hun eigen vermogen laten deelnemen aan de samenleving en we zijn blij dat we hier aan kunnen bijdragen.

Ook bij de productie van onze thee vinden we het belangrijk dat dit op een eerlijke manier gebeurt. Daarom werken we samen met een importeur in Duitsland die eigen plantages heeft. Zij voldoen aan alle certificaten van voedselveiligheid, eerlijke productie en duurzaamheid en zien hier ook streng op toe.
Assortiment
Bij het aanbod van onze producten hebben wij geprobeerd een zo compleet mogelijk concept neer te zetten. Zo verkopen we zowel een breed assortiment aan losse theesmaken (met o.a. leuke teksten geschikt voor diverse gelegenheden) als verschillende soorten accessoires om op een zo eenvoudig mogelijke manier de lekkerste losse thee te zetten. Daarbij zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe producten en theesmaken. Maatwerk
Naast de verkoop van ARELO thee & accessoires zetten wij ons ook graag in voor maatwerk opdrachten. Dus mocht je graag thee onder je eigen label / private label willen uitbrengen, andere teksten willen of andere accessoires neem vooral contact met ons op. Kijk ook even op onze maatwerkpagina voor meer informatie.

Nog even dit: 
 ARELO is een merk in losse thee en accessoires waar je blij van wordt
 Hoge kwaliteit thee geproduceerd op een eerlijke en verantwoorde manier
 Meer dan 35 heerlijke losse theesmaken in mooie verpakkingen (verpakt in Nederland) met ieder een eigen design
 Erg geschikt als cadeau artikel en voor relatiegeschenken en kerstpakketten
 Thee wordt verpakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

 Vast persoonlijk aanspreekpunt voor alle vragen of opmerkingen
 Eindeloze maatwerkmogelijkheden


Bedrijfsgegevens:
E-mail: info@arelo.nl
Telefoonnummer: 0648796492
KVK nr: 57778752
BTW nr: NL002214887B75

ARELO is een geregistreerd merk van AGB Handelsonderneming