Al van jongs af aan droomde Arjan (oprichter van ARELO) over het starten van zijn eigen bedrijf. Na wat omzwervingen in andere richtingen, voltooit hij de opleiding Small Business en Retail Management en gaat aan de slag als inkoopmanager bij een snelgroeiend bedrijf. Wanneer hij na een paar jaar de kans krijgt om voor het bedrijf een lange periode in China aan de slag te gaan, grijpt hij deze met beide handen aan. In China wordt zijn ondernemersdrang verder aangewakkerd waarna hij besluit een eigen bedrijf te starten; jawel, in de thee smiley. Eenmaal terug in Nederland wordt zijn plan werkelijkheid en richt hij, geïnspireerd door de theecultuur in China, het merk ARELO op.

ARELO thee & accessoires
Met ARELO denken wij een merk te hebben neergezet dat een lach op ieders gezicht tovert, een merk in losse thee en accessoires waar je blij van wordt. Elke theesmaak is door ons zorgvuldig uitgekozen en heeft zijn eigen unieke verpakking. Wij vinden het belangrijk dat de thee niet alleen lekker smaakt en van goede kwaliteit is maar er ook aantrekkelijk uit ziet en leuk is om te geven en om te krijgen. Daarvoor zetten wij graag net een stapje extra. Zo zitten er in al onze theeverpakkingen alvast drie theefilters zodat de ontvanger de thee meteen kan zetten. Uiteraard is al onze thee op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. 

Assortiment
Bij het aanbod van onze producten hebben wij geprobeerd een zo compleet mogelijk concept neer te zetten. Zo verkopen we zowel een breed assortiment aan losse theesmaken (met o.a. leuke teksten geschikt voor diverse gelegenheden) als verschillende soorten accessoires om op een zo eenvoudig mogelijke manier de lekkerste losse thee te zetten. Daarbij zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en uitbrengen van nieuwe producten en theesmaken. 

Maatwerk
Naast de verkoop van ARELO thee & accessoires zetten wij ons ook graag in voor maatwerk opdrachten. Dus mocht je graag thee onder je eigen label / private label willen uitbrengen, andere teksten willen of andere accessoires neem vooral contact met ons op. Kijk ook even op onze maatwerkpagina voor meer informatie.

Nog even dit: 
 ARELO is een merk in losse thee en accessoires waar je blij van wordt
 Hoge kwaliteit thee geproduceerd op een eerlijke en verantwoorde manier
 Meer dan 30 heerlijke losse theesmaken in mooie verpakkingen (verpakt in Nederland) met ieder een eigen design
 Geschikt om cadeau te doen aan iemand anders of aan jezelf

 Vast persoonlijk aanspreekpunt voor alle vragen of opmerkingen
 Eindeloze maatwerkmogelijkheden


Bedrijfsgegevens:
E-mail: info@arelo.nl
Telefoonnummer: 0648796492
KVK nr: 57778752
BTW nr: NL002214887B75

ARELO is een geregistreerd merk van AGB Handelsonderneming